Bureau

Veelzijdig en kleinschalig

OVER ONS

Op Hofland Architecten kunt u bouwen. Ons kleinschalige architectenbureau uit Barneveld is verrassend veelzijdig. We zijn uw partner bij nieuwbouw, verbouw, herontwikkeling en restyling van gebouwen.

Wij zijn sinds 1992 actief in de regio Barneveld. Opdrachtgevers zijn bedrijven, projectontwikkelaars, aannemers, particulieren, overheid en stichtingen.

Onze projecten variëren van bedrijfspanden en winkels tot woningen en appartementen. Maar we houden ons ook bezig met scholen en andere gebouwen voor maatschappelijke instellingen, zoals kinderdagverblijven en sportgebouwen.

VAN ONTWERP TOT OPLEVERING

Wilt u er als opdrachtgever zeker van zijn dat de realisatie van uw project probleemloos verloopt? Profiteer dan van onze expertise en uitstekende contacten. Indien gewenst verzorgen wij uw traject van A tot Z. Hierdoor bespaart u tijd en geld en heeft u minder zorgen.

Een greep uit onze diensten:

  • onderzoek naar bouwmogelijkheden op een locatie
  • vertaling van uw wensen in een concreet ontwerp
  • aanvraag van omgevingsvergunningen
  • verzorgen werktekeningen en bestek
  • beoordeling van offertes van aannemers
  • bouwbegeleiding

Van ontwerp tot en met oplevering

Heldere vertaling van de wensen

ONZE VISIE

Hofland Architecten staat voor eenvoudige concepten met een sterke eigen identiteit. Voor bouwwerken waar volledige harmonie is tussen vorm, structuur en functie. Kortom, functionele gebouwen waarin u zich als gebruiker thuis voelt.

Uw wensen vormen altijd de basis voor het ontwerp. Een goed gebouw ontstaat uit een kritisch en stimulerend samenspel tussen opdrachtgever en architect.

MEER DAN EEN MOOI PLAATJE

Alleen een mooi plaatje is voor ons niet voldoende. Bij Hofland Architecten vinden we dat een ontwerp pas echt kwaliteit heeft als ook technisch elk detail klopt. Ook moet het ontwerp passen binnen de omgeving en de gestelde kaders voor duurzaamheid, bouwkosten en bouwtijd. Tijdens het gehele proces gaan wij voor het ‘totaalplaatje’.

Kwaliteit binnen de kaders

0342 417 459